30 de novembre del 2009

Síntesi de la Setmana Blanca

La setmana del dia 16 al 20 de novembre es va donar lloc la setmana blanca, en la qual cada dia van haver diverses activitats, en aquesta entrada explicare una mica en que va consistir cada activitat i algunes imatges per il.lustrar-ho.

DILLUNS 16 - JARDÍ DE CORDES

Va consistir en la visita d'un jardí de cordes a Hospitalet, allà vam poder trobar un circuit també per a infants que ens van explicar com funcianova, els nens que pujen en el d'infants porten sempre una linia de vida per tant mai poden caure i l'arnés es per a tot el cos.
Nosaltres vam poder experimentar després d'una explicació i demostració la gran experiència de risc pujant als arbres.

























DIA 2 - MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA


Vam assistir a una conferència on ens explicaven els projectes educatius infantils que es realitzaven al museu, i després vam poder sentir el mateix que sent un nen quan va allà, ja que vam seguir un model de projecte infantil com si fòssim nens, molt interessant i divertit.




                                   



                          






















DIA 3 - CAIXA FÒRUM

Vam anar al caixa fòrum i vam poder fer el seguiment d'una classe per la visita de les diferents obres i després ens van explicar en que va consistir el projecte educatiu.


                               



                             


DIA 4 - ESCOLA JOAN XXIII


Vam fer una visita en aquesta escola per veure l'avanç tecnològic sel qual disponia el centre, els nens podien gaudir de pissares magnètiques i de un ampli abast d'ordinadors així com aparells com micròfons per exemple, va ser una visita per veure com ha cambiat el model educatiu i per veure que cada cop les noves tecnologies estàn més a prop nostre.



                              



                               



                                


                                




DIA 5 - AUDITORI I MUSEU DE LA MÚSICA


Vam gaudir de una visita guiada al museu de la música  i després d'un concert adaptat per a l'etapa infantil.

                               



                              




En això va consistir la setmana blanca una setmana on vam poguer experimentar les ofertes i possibilitats educatives en diversos espais culturals i de diversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada